Select Page

Газ

ГАЗ 1

Компанията е основана през 1953 г. като инженерно-сглобяващ завод, включен в голямо национално предприятие. Основната сфера на дейност тогава е строителството и поддръжката на газовите съоръжения до 1989 година. Основна част от настоящите технически, строителни и производствени мощности е проектирани за технологиите, свързани с използването на пропан-бутан и производството на резервоари под налягане за различни типове материали до 7.5 MPa.

Ние сме активни в областта на LPG повече от 35 години.

Сегашните ни технически, строителни и производствени мощности са свързани с технологиите за използване на LPG и производството на резервоари под налягане за различни типове носители до 7.5 MPa. Последната оферта включва особено голямо разнообразие от резервоари за съхранение на пропан-бутан с обем от 500 до 200 000 литра, автоцистерни за транспортиране на пропан-бутан и CO2 с капацитет 5-22 тона и бензиностанции за пропан-бутан. Индивидуалните продукти са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти и са маркирани със знака CE. Фирмата разполага със собствени дизайнерски, монтажни и сервизни отдели, които предоставят комплексно обслужване на клиентите във всички сфери на дейност на фирмата. Нашата компания е сертифицирана през 1996 г. от TÜV Cert Organization по EN ISO 9001 и в същото време има редица разрешения, необходими за доставяне на продукти в чужди страни като: Германия, Полша, Румъния, Словакия, Австрия, Унгария, Холандия, Русия , Латвия, Литва, Украйна и Беларус.

Автоцистерни за транспортиране на газ пропан-бутан

Автоцистерните с марка VPS , предназначени за оптимален и безопасен превоз по пътищата, са типични с много леката си тара. Цистерни се произвеждат като двуосни или триосни полуремаркета с капацитет на резервоара от 36 000 до 55 000 литра и като подвижни или неподвижни надстройки с вместимост на резервоара от 13 000 до 32 000 литра. Транспортният капацитет на автоцистерните е от 5 до 22 тона течен газ. Конструкцията на пълните превозни средства и отделните надстройки отговаря на изискванията на ADR за транспортиране на опасни товари по пътищата съгласно Директива 2010/35 / EC. Подвижните или неподвижни надстройки биха могли да се монтират върху шаси на известни световни производители като MAN, VOLVO, DAF, IVECO, SCANIA и др.

ГАЗ 2