Select Page

Светли горива

СВЕТЛИ ГОРИВА 1

Доверете се на пионера

Цистерни за гориво от 1949 г. Първата европейска алуминиева цистерна, създадена през 1958 г. Над 60 години опит и иновации.

СВЕТЛИ ГОРИВА 2

Поведение на интензивно тестване

LAG има уникално съоръжение за тестване в закрити помещения. Това свойство симулира, тества и калибрира всички измервателни уреди, системи за товарене и разтоварване. След специализирано обучение водачът управлява напълно тествано и инспектирано превозно средство.

СВЕТЛИ ГОРИВА 3

Модулен дизайн

Гъвкавост, кратки срокове на доставка, удобен за обслужване дизайн, стандартизирани и все още не толкова стандартизирани. Чрез модулен дизайн, LAG плавно се адаптира към постоянно променящият се транспортен пазар.

Качество на опита

Най-новите технологии за товарене и разтоварване, комбинирани с висококачествени компоненти осигуряват безопасна ежедневна работа и ориентирани към водача. Нашата доказана, здрава конструкция съчетава сигурен достъп до цистерната с ергономично проектирани работни шкафове. Ще имате безопасна и удобна за потребителя автоцистерна.

LAG произвежда различни форми на автоцистерните в няколко варианта:

  • Конична форма 
  • Кръгла форма
  • Елиптична форма

и полу-ремаркета в:

  • Полукръгла конична
  • Полукръгло гърло
  • Правоъгълна

Надстройки

Независимо от марката на вашия камион, LAG може да достави нужната ви надстройка. Основно използваме цистерна с правоъгълна форма, но предлагаме и алтернативи, като например елипсовидна.

Ремарке за гориво

Вашето ремарке е изцяло произведено в Bree, Белгия. Големият ни опит ви осигурява възможно най-високо качество.

Вие можете да изберете оборудването си:

Измервателна система, дебит на помпа, дължина на маркуча и задвижването на макарата, система за разтоварване, обем на резервоара…

СВЕТЛИ ГОРИВА 4