Select Page

VPS – символ на качество и традиции при транспортирането на втечнени газове от 1953г.

Автоцистерните за LNG могат да бъдат произведени в зависимост от изискванията на клиента, като външната цистерна е направена от неръждаема стомана 304L или алуминий, а вътрешната цистерна е от неръждаема стомана 304L. Приблизителният полезен товар е около 19500кг при -196 градуса Целзий, тестово налягане от 10,4 бара и работно налягане 7 бара. Одобрението се извършва от независим орган в Германия, съгласно ADR и TPED. Автоцистерните са съобразени с изискванията в ЕС за максимално допустима маса на композицията от 40000кг. Цистерните са с цилиндрична форма и разполгат с 8 броя успокоителни прегради – по 1 на всеки 7500л. Вътрешният контейнер се предлага на различни нива на налягане с много добри стойности на вакуум и време на задържане. Предлагат се различни помпени модули, проектирани от Eurotank / VPS, като тръбната система от неръждаема стомана е произведена , за да е удобна на потребителя и оптимизирана за изпълнение дизайн. Помпеният модул е ​​проектиран с желаните от клиента компоненти като криогенна помпа, задвижваща система, измервателна система и / или защитни вериги. Монтира се между работния шкаф и краката на цистерната, като осигурява дебит от около 600л/м с хидравлично задвижване.

Измервателната система също е от ново поколоние:Flowcom 3000 е проектиран с модулна хардуерна конфигурация. Този уникален дизайн позволява: приспособен софтуер за приложения, приятелски потребителски интерфейс и проста настройка на индивидуалните параметри – позволявайки широк спектър от уникални изисквания.Flowcom 3000 е много надежден и точен разходомер без движещи се части. Устройството е специално проектирано да бъде използвано в по-взискателни приложения, като мобилно оборудване. Корпусът от неръждаема стомана предпазва уреда от корозия в суровата среда при монтаж на автоцистерни.Интуитивната работа се постига чрез голям цветен графичен дисплей и буквено-цифрова клавиатура, която осигурява на оператора многоезичен потребителски интерфейс.Flowcom 3000 е идеално решение за измерване на потока на криогенни течности като кислород, азот, аргон, водород, природен газ и други течности, включително въглероден диоксид и азотни оксиди. За постоянна точност и най-ниски разходи за жизнения цикъл, измервателните системи за кислород FLOW Instruments са несравним избор на пазара. Специфични за приложението и според вашите нужди. Основната област на приложение на FLOW мерене системи е регулирано разпределение на газ с полуремаркета. Нашите измервателни системи отговарят на различни одобрения, включително Европейската директива за измервателните уреди (MID), CE и OIML (Международната организация по правна метрология), PTB Germany и множество други специфични за отделните страни одобрения. Точно измерване на потока и ниски разходи за поддръжка. Нашите стандартни системи за измерване FLOW покриват дебит от 1000 до 70 000 кг / ч (2200 до 154 000 lb / h) с допълнителни размери при поискване. Flowcom 3000 е в центъра на нашата измервателна система. Това електронно устройство съчетава най-добрите компоненти за измерване на температурата и диференциалното налягане, предлага много висока издържливост и диагностика без никакви допълнителни инструменти. Ползи за вашата фирма: Системите на FLOW Instruments са разработени да работят повече от 15 години. Измервателната секция няма движещи се части, не поддържа поддръжка и има доживотна гаранция.

Автоцистерни за транспорт на LNG 1

Прозрачността на пълните разходи се осигурява с нашите договори за калибриране и услуги. За фиксирана месечна такса за ремарке ние предлагаме пълен пакет услуги, подкрепен от нашите 35 години в бизнеса. Ползи за мениджърите на флота: Вътрешната памет на системата съхранява повече от 4000 доставки, които могат да бъдат прехвърлени към вашите информационни системи чрез безжична Bluetooth връзка. Системата за резервно копиране не осигурява загуба на данни, дори и при пълно прекъсване на захранването. Характеристиките на всеки дебитомер са лесно адаптирани към приложенията на клиента. Допълнителни спестявания: За да се намалят изключително високите разходи за поддръжка при повреда на помпата, Flowcom 3000 може да бъде оборудван с опцията “PumpSmart”. Тази опция ще управлява времето за охлаждане на помпата и ще включва система за проследяване на времето на помпата, която показва следващата планирана поддръжка за удобно планиране. Предимства за шофьорите: С цветния дисплей и интуитивната си клавиатура, работата и управлението на измервателната система са прости, удобни и безопасни. Прехвърлянето на данни чрез Bluetooth е огромно предимство за времето и точността в сравнение с ръчното въвеждане на необходимите ръчни и конкурентни системи. На заявка се предлагат персонализирани решения и специални приложения. Моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти за допълнителна информация .. Предлагат се и следните работни шкафове: Среден шкаф с механизъм тип “автобусни врати” от неръждаема стомана (с висок гланц) или алуминий Заден шкаф от неръждаема стомана (с висок гланц) или алуминий Аеродинамичен заден шкаф от неръждаема стомана (с висок гланц) или алуминий Шкаф от неръждаема стомана (с висок гланц) или алуминий Резервоарът с помпена система се монтира по желание на клиента на шаси от неръждаема стомана или боядисано стоманено шаси с 1 до 3 оси и най-новата система за окачване. Освен това са налице променящи се системи или контейнери в ISO или вътрешен дизайн, в различни размери. Осите са марка BPW с дискови спирачки и въздушно окачване, като разбира се първа ос може да е повдигаща се.