Select Page

Blackmer®, част от PSG®, компания на Dover и глобален лидер в производството на лопаткови, турбинни и центробежни помпи, както и на компресори с възвратно-постъпателно движение, и СисКо М ООД, като дистрибутор за България имаме удоволствието да съобщим, че турбинна помпа модел Ebsray® RC40 е налична за поръчки. Благодарение на увеличения дебит и важните нови подобрения на дизайна, помпите RC40 са идеално подходящи за приложения като втечнен газ, включително LPG, Autogas, DME, аерозоли, промишлени хладилни агенти и течен CO2.

Помпите RC40 имат едностъпално работно колело, осигуряващо висока производителност при ниски изисквания за поддръжка. C-Face присъединяването на RC40 е подходящо за мотори NEMA и IEC B5 и B14, докато уникалният 3-портов дизайн с две изпускателни точки осигурява гъвкавост на инсталацията при по-ниски разходи по монтаж. В допълнение, RC40 доминира водещите в класа си конкуренти по производителност и ефективност, като използва с един размер надолу по-малък електро- двигател.

Тялото и капака на помпите Ebsray RC40 са от сферографитен-чугун и специално проектирани за задържане на налягане Помпата има максимално диференциално налягане до 200 psi (14 бара), а максималните дебити са 52.8 gpm (200 L / min), при скорост на мотора до 3500 об / мин. Помпите RC40 също така разполагат с множество опции за монтаж: ANSI, DIN и NPT. Касетъчните механични уплътнения и лагери са така произведени, че да са взаимозаменяеми с моделите RC20 и RC25. Помпите RC40 отговарят на ATEX, AS1596 и UL51.

Помпите Ebsray RC40 1

Предимставата на помпите Ebsray :

  • 40-50% по-ниска консумация на ел. енергия
  • Без NPSH проблеми
  • Без кавитация и вибрации
  • По-тиха работа
  • Лесна за ремонт сравнена със всяка друга помпа – само една турбина сравнена с 5…8бр. при конкурентите.
  • Опростена и по-евтина инсталация
  • Универсални възможности на фланците: NPT, ANSI или DIN